Officieel: Manhart MH3 600 met 635 pk

Wat de Manhart MH3 600 voor prestaties levert is niet verkeerd. Na de klik vertellen we het je allemaal.

Of de nieuwe BMW M3 en M4 meer vermogen nodig hebben. Dat valt wel mee. Met het warme weer van vandaag kan honderd pk erbij prima uitpakken. Is het wat kouder of zelfs nat, dan zal het uitpakken in een constant gevecht tussen de computersystemen en de motor van de auto. Voor mooie dagen zoals deze heeft Manhart de gloednieuwe MH3 600 voor je.

Een Manhart pakketje voor de M3 en M4 werd al aangekondigd in maart. Toen nog met wat beperkte informatie en computerbeelden. Daar is nu verandering in gekomen. Het echte product is klaar en de Duitse tuner heeft meteen de feiten op een rijtje gezet. Wel zo fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *